Materialevalg

Vi vælger altid de stærkeste materialer ud fra et bæredygtigt synspunkt. Grundet de stærke materialer til vores produkter, sikres en lang levetid, som tager afstand fra køb-smid-væk kulturen, og sikrer samtidig, at vores produkt kan følge dig og hjemmet rigtig længe.

Materialevalg

Vores materialer

Daneo’s produkter består hovedesageligt af lyst egetræ og vandrør. Du kan læse mere om de individuelle materialevalg længere nede. Vi vælger kun de stærkeste materialer til vores produkter, hvilket der er flere årsager til. Det sikrer dig, at vores produkt vil følge dig i mange år, da materialerne ikke blive svage eller grimme med tiden, hvilket også gør det muligt at tage ned og medbringe til et nyt hjem ved eventuel flytning. Det industrielle look styrkes blot med alderen.

Savklinge close

Træ

Alle vores produkter med træelementer består af lyst lim-egetræ i høj kvalitet. Vi anvender eg, da træets kvalitet er af stor betydning for os, og man kan uden tvivl se og mærke forskel på trævarer.

Betegnelsen limtræ betyder, at flere ”stokke” limes sammen, hvilket øger træets styrke og samtidig giver en anderledes overfladestruktur. Egetræets hårdhed og lange holdbarhed gør det optimalt til interiørdesigns med en særlig lys overflade.

Alle vores træprodukter er FSC®-certificeret, hvilket er miljømærket for ansvarlig skovdrift, som du kan læse mere om her.

Hver produkt undersøges og forarbejdes omhyggeligt for at sikre at kvaliteten er i top, således at vi kan stå inde for et kvalitetsprodukt. Alt træ har naturens historie bag sig, og dette knyttet sammen med looket af rå vandrør, giver produkterne deres specifikke udtryk

stativer_vandrør

Rør

Vores produkter designes med jernrør også kendt som vandrør. På grund af rørenes holdbarhed og mekaniske styrke er disse generelt meget efterspurgte, men sjælendt i forbindelse med design, hvilket giver dem en anden funktion end oprindeligt tiltænkt.

Både historisk set og i nutiden bruges vandrør til mange funktioner. Men de er ofte skjult for øjet. Rørene gør vores produkt råt og solidt, hvilket fremhæver produktets urbane look, samtidig med at det giver høj funktionalitet og stabilitet.

Produkterne kan designes med enten mørke eller galvaniserede rør. De mørke vandrør har en glat overflade, som kan være let hakkede eller ridsede og til tider fedtede, hvilket er med til at gøre hvert produkt unikt og give et helt specifikt udtryk.

Rør og fitting er skåret med gevind, hvilket betyder at de forskellige dele nemt kan skrues sammen. Det er som regel tilstrækkeligt at stramme gevindene med håndkraft for at opnå stabilitet. For at øge stabiliteten kan der anvendes en rørtang til at stramme gevindene.

Se udvalget af produkter i shoppen her eller læs mere om vores produktion her.

Materialevalg