Vedligeholdelse

Vi gør en ære ud af at forarbejde netop dit produkt med stor omhyggelighed og præcision. Det giver et unikt produkt i høj kvalitet. For at sikre at dit produkt bibeholder den høje kvalitetet, kan du her få gode råd og vejledning til vedligeholdelse.

Undgå
Fugt og væske er træs værste fjende. Det får fibrene i træet til at rejse sig og gør træet mindre glat og blødt. Tabt væske bør derfor straks tørres op med en tør klud, da det ligeledes kan give skjolder.

Bliver træet alligevel vådt kan ubehandlet træ efter tørring slibes let med sandpapir (korn 240) i træets fiberretning.

Undgå ligeledes at tørre en ubehandlet træoverflade af med en våd klud, men benyt i stedet en tør klud eller støvkost.

For at bevare træets farve bør direkte sollys så vidt muligt undgås. Med årene kan den daglige brug og lysets påvirkning ændre træets udsendede og karakter. Karakterændringerne kan være med til at gøre dit produkt endnu mere unikt og personligt.

Reparation
Trods egetræets styrke kan der forekomme ridser og trykmærker, men disse kan let fjernes.

Påfør få dråber rent vand og lad vandet indtørre. Når det skadede sted har rejst sig, efterslibes med fint sandpapir (korn 240).

Fejl
Vi udvælger omhyggeligt træet for at sikre, at produktet er ekstra holdbart. I limtræ kan der forekomme småfejl, men træ-stokkenes samlinger er en naturlig del af træets karakter.

Knaster, som er en naturlig markering af grenes forankring i træstammen, forringer ikke træets holdbarhed og må ikke betragtes som fejl ved træet.

Vedligeholdelse af rør
De mørke vandrør leveres til os let-olierede for at øge levetiden, hvilket er grunden til at de kan smitte af på hænder ved samling. Inden vi sender hvert produkt, aftørrer vi dog rørene så grundigt som muligt.

Du kan med fordel anvende handsker, når du samler et produkt med mørke vandrør.

Undgå sorte fingre på både træ og væg. Det anbefales, at rørene aftørres med en tør klud, fremfor en våd, for at minimere rustdannelse.

For at øge overfladens blankhed kan rørene pudses med ståluld.

Mindre ridser og hak er en naturlig del af rørenes udseende, hvilket er uungåeligt.