Om os

For at forstå vores virksomhed, samt hvordan dit produkt kommer til verden, tager vi dig med bag om produktionen og beskriver, hvordan dit produkt bliver bearbejdet og behandlet.

Daneo.dk - Henrik og Jytte

Kvalitet under hele processen

Allerede inden vi modtager vores varer, er det vigtigt for os at vide, at vores leverandører arbejder bæredygtigt og professionelt, således at vi modtager et kvalitetsprodukt.

Når vi får varerne i hænderne, håndteres de yderst forsvarligt for at bevare kvaliteten, og vi har hver enkelt hylde og rør i hænderne for at kontrollere kvaliteten.

Det betyder meget for os, at vi kan stå inde for kvaliteten af alle vores produkter, og at kunden føler, at vi har taget ekstra god hånd om produktet.

Vores produkter med træelementer starter med en tur i rundsaven, hvorpå vi gør det muligt at skræddersy et produkt med præcise mål.

Lager og kontor
Vi har ikke de store lagerfaciliteter, men har få kvadratmeter hos en større virksomhed, hvilket også gør det muligt at leje deres maskiner og værktøj.

Det er på lageret, at selve produktionen finder sted, hvorimod alt andet arbejde bliver klaret fra kontoret.

vandrør materialer

Vandrør

Der kommer rigtig mange vandrør ind og ud af lageret, og derfor er det også vigtigt at holde kvaliteten oppe. Vi bruger en hel del tid på rørene, da de er fedtede og olierede ved modtagelse. Derfor tørrer vi altid rørene grundigt af, inden disse pakkes.

Vær dog opmærksom på, at vi stadig anbefaler vores kunder at tørre dem af igen inden anvendelse. Sammen med dit produkt sender vi et sæt hvide bomuldshansker, så du ikke får snavsede fingre, når du samler møblet og ikke sætter mærker på træet.

Læs mere om vores materialevalg her.

Om os

Pakning

Alle vores produkter pakker vi altid forsvarligt ind, da vi ved, at fragtselskaberne kan være hårde ved pakkerne. Vi gør alt, vi kan, for at undgå skader på vores produkter.

Til indpakning og forsendelse genbruger vi altid vores pap og plastik, hvilket gør vores pakning yderst miljøvenlig.

Om os